6.12.21

Ainus võimalus siit pääseda on ehitada parv

 Mul on majast 300 meetri kaugusel tee peal mäe otsas 10 rm kuivi küttepuid. Poole meetri jagu olen jõudnud teed vabastada, nüüd joon esimest kohvi, imetlen hommikul tehtud lumepilte ja natuke juba naeran. Kus siit saab alles sooja!



2 kommentaari:

  1. Kui kaugele sa oled jõudnud lumerookimisega? Nüüd peaks lähema ööpäeva jooksul jõudma kätte aeg, mil pole enam vaja lumelabidst, vaid jäänaelu.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nii tore, et huvi tunned. Tegelikult polnudki mureks lumi, vaid lihtsalt see mägi, mille kohta veoautojuht arvas õigesti, et üles ta auto sealt ei saa. Isegi koha arvas ära, kus auto teelt välja läheks. No ja siis ta tõesti püüdis puid võimalikult tee kõrvale panna, aga suurem osa koormast oli lõpuks ikka keset teed. Kõigepealt loopisin teed nii palju vabaks, et Subaru saaks vähemalt ühe rattaga tee peal olla, kui hunnikust mööda ronib, siis aga hakkasingi auto pagasitäite kaupa puid kuuri ette vedama. Autoga mäest üles, pagasiruum täis, 100 m kaugusel küla teeristis ümberpöörd, maja juures tagasikäik sisse ja kuuri ette tagurdamine. Tühjendamise tööd jagasin pojaga ka ja ühel õhtul tuli sõber appi. Kuuri sai kolm riita. Täna pool neli jõudis viimane autotäis kuuri ette. Tunne on selline, nagu oleks need viis päeva mu musklid punni pumbanud :D "Eesti matust" peaks nüüd vaatama. Riidad aga ... noh, nagu ma sõbrale ütlesin: "Jah, riidad on koledad. Aga meie oleme väga ilusad."

      Kustuta